Bestellen

Je hebt je shopping bag gevuld met artikelen die je wilt kopen en je bent klaar om de bestelling te plaatsen. Hoe ga je te werk?

Stap 1. Shopping Bag

Rechts bovenin het scherm zie je het aantal items dat in je shopping bag zit. Klik op het icoontje om naar je shopping bag te gaan. Hier zie je een overzicht van de items die je in je mandje hebt gestopt. Indien je een kortingscode hebt, kun je die in je hier invoeren. Je ziet dan direct hoeveel korting je over je product of bestelling ontvangt. Klik op ‘Afrekenen’ om door te gaan naar de volgende stap.

Ben je een bestaande klant? Log dan in met jouw e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens word je automatisch doorverwezen naar het afrekenproces. Heb je nog geen account? Maak dan gemakkelijk een account aan of kies ervoor om als gast verder te gaan.

Stap 2. Voer je gegevens in

In het scherm verzendinformatie kun je ervoor kiezen je bestelling thuis te laten bezorgen of om hem in een Men At Work winkel af te laten leveren.

Indien je kiest voor thuisbezorgen, heb je de optie een opgeslagen adres te selecteren of nieuwe adres gegevens in te voeren. Wil je vaker een bestelling plaatsen bij Men At Work? Klik dan het vinkje aan om je adres toe te voegen aan je adresboek. Bij bestellingen onder de €100 euro betaal je €3,95 verzendkosten.

Wil je je bestelling liever in de winkel af laten leveren? Kies dan voor het tabje ‘Ophalen in de winkel’. Selecteer de dichtstbijzijnde Men At Work winkel en vul je gegevens in. Je betaalt geen verzendkosten als je je bestelling in de winkel laat afleveren.

Klik op ‘Ga verder’ om naar de betaalmethode selectie te gaan.

Stap 3. Selecteer je betaalmethode

Bij deze stap voer je je factuuradres in. Je kan er ook voor kiezen een opgeslagen adres te selecteren. In dit scherm krijg je ook nog een keer de kans om een kortingscode in te voeren.

Goldmembers kunnen in dit scherm voor kiezen om gespaard tegoed in te zetten. Ben je nog geen Goldmember? Lees hier de welke voordelen vastzitten aan het Goldmember account.

Selecteer vervolgens je betaalmethode. Bij Men At Work kun je betalen via iDeal, Klarna, PayPal of Creditcard. Daarna selecteer je het vinkje om akkoord te gaan met de bestelling en de algemene voorwaarden en tot slot klik je op ‘Ga verder’.

Stap 4. Bevestig je bestelling

In het laatste scherm zie je nogmaals het overzicht van je bestelling. Als alles klopt, klik dan op ‘Plaats bestelling’. Wil je toch nog iets wijzigen? Klik dan op ‘Wijzig winkelmandje’.

Stap 5. Orderbevestiging.

Je ontvang per e-mail een bevestiging van je bestelling. In deze mail staat je ordernummer en een overzicht van je aankoop.