Op zoek naar een nieuwe jeans? Bekijk dan eerst onze jeans fit pagina. Zo weet je precies welke jeans er bij jou past..

BoyFriend
De Boyfriend jeans heeft een relaxte pasvorm. De jeans valt laag op de heup, heeft een laag kruis en valt smaller op de enkel. Rol deze jeans op en met de damage en repair plekken geeft dit jouw outfit een stoere en nonchalante look. Check onze Boyfriend Jeans van Levi’s, gsus, 8MM. en Maison Scotch!

Slim Fit
De Slim fit jeans heeft een smalle pasvorm. Dit model valt iets losser dan de skinny jeans, maar zit nog steeds strak om het lichaam. Deze jeans geeft een stoere maar relaxte look aan jouw outfit! Check onze Slim fit jeans van Levi’s, Calvin Klein, 8MM. en gsus!


Skinny Jeans
De Skinny Jeans voelt als een tweede huid. De Skinny is gemaakt van stretch denim, waardoor hij van boven tot onder strak valt. Deze jeans accentueert de vrouwelijke vormen en zorgt voor een stoere look. Check onze Skinny Jeans van Levi’s, 8MM. G-Star RAW en Maison Scotch!


Straight Fit
De Straight fit jeans heeft een losse pasvorm. Deze jeans valt van boven tot onder wijd, heeft langere pijpen waardoor hij net over de enkel valt en is perfect om op te rollen. Het verschil met de Boyfriend jeans is dat de Straight fit een mid-rise en een normaal kruis heeft. Deze jeans geeft jouw outfit een casual en relaxte look. Check onze Straight fit jeans van Maison Scotch en gsus!

Regular
De Regular fit jeans heeft een losse pasvorm. Deze jeans valt strakker op de bovenbenen en loopt naar beneden toe wijd uit. Deze jeans past perfect bij elk lichaamstype en is geschikt voor elke gelegenheid. Check onze Regular fit jeans van gsus!

Flared
De Flared fit jeans heeft een wijde oplopende fit. De jeans heeft een een mid of high-rise, sluit aan op de bovenbenen en loopt uit vanaf de knie. Deze jeans geeft jouw outfit die 70’s look! Check onze Flared fit jeans van Levi’s, Lois, Maison Scotch en meer!