START WARM
Maurits Peeters – Girls Love DJs

Start warm is een nieuwe serie waarin we jonge creatievelingen en beginnende ondernemers met hun favoriete winterjas het hemd van het lijf vragen. We beginnen met Maurits Peeters, Amsterdam based MC bij Girls Love DJs. Daarnaast is Maurits presentator, programma ontwikkelaar en founder van Wide Awake Creative agency. Tijd om Maurits én zijn jas beter te leren kennen.

Hi Maurits, hoe gaat het met je?
Met mij gaat het goed!

Waar ben je op dit moment allemaal mee bezig?
Momenteel werken we aan het vrijgeven van veel muziek aangezien ADE 2017 * er aan komt. We zullen tijdens ADE veel optreden op verschillende plekken, waar we heel erg naar uit kijken. De festivals zijn over en nu begint het herfst/winter seizoen. Bring it on!

Waar zie je jezelf in 10 jaar?
Mijn doel is om over 10 jaar te draaien op nóg grotere podia over de hele wereld om nog meer mensen te inspireren en samen te brengen.

Wie zou je voor een dag willen zijn?
Dat is een lastige vraag, ik denk dat ik Scooter Braun zou willen zijn omdat ik dat een zeer inspirerende man vindt.

Wie inspireert jou?
Zoals ik net al zei is dit Scooter Braun. Hij inspireert mij heel erg. Hij kan zoveel dingen tegelijkertijd, daar heb ik echt respect voor.

Wat is je grootste outdoor avontuur?
Haha, dat is natuurlijk het draaien op festivals in de zomer!

Heb je grote plannen die er aan komen?
Naast het draaien door heel Nederland hebben we geen grote dingen op de agenda staan, naast héél hard werken natuurlijk.

Hoe combineer je deze jas?
Met een simpele, het liefst zwarte jeans met een grijze hoodie en een paar sporty sneakers.

Wie van je naasten verdient een free jacket, en waarom?
Dat is zeker weten Rob. We zien elkaar vaak en ik vind dat hij een hele toffe style heeft, waarbij een extra jas natuurlijk nooit weg is.

Any good words about Men At Work?
Ik vind dat ze in de laatste paar jaar hun imago sterk verbeterd hebben en dat hun collectie veel meer mensen aanspreekt! Good job!

* Dit interview is voorafgaand aan ADE afgenomen