Als je wordt uitgenodigd voor de MENATWORKOUT Presslaunch weet je dat een vreugdedansje op z’n plaats is. Maar toen er in de openingsspeech het succes van Eindhoven werd benadrukt, kon mijn dag al helemaal niet meer stuk.

 

 

Als bootcamp coach van MENATWORKOUT Eindhoven, geloof ik net zo hard in ‘beginnen’ als Men At Work. Het maakt niet uit waarmee je begint, zolang je maar begint. Met ‘Start Something’ willen zij de wereld veranderen en het begint allemaal in de winkel.

We see the store as a spot to get inspired, drop by and hang out. A place where new somethings are started

Nou, als je het zó zegt, heb je deze Disney prinses (met spierballen en squat booty) te pakken hoor.


A generation of self-starters

Wij, de jonkies, de ‘millennials’ en de fitties, jij en ik. Wij zijn een generatie van self-starters. We zien o-ver-al mogelijkheden, blijven niet stilzitten en zijn nooit bang om ergens kei en kei hard voor te werken. Zolang we maar kunnen doen wat we het allerleukst vinden.

 

 

MENATWORKOUT 

MENATWORKOUT is pas stap 1 van de plannen van Men At Work en het is een hele mooie als je het mij vraagt. Gratis work-outs, zodat sporten voor iedereen toegankelijk is, een platform voor lokale trainers en genoeg mogelijkheden waar je als beginner alleen van kunt dromen. Samen met alle trainers creëren wij club-in-stores en gaan we aan de slag met de liefde voor de healthy lifestyle. Het doel? Explore, inspire them & ourselves and look good doing it.

De launch was een feestje

Nu ben ik nog een broekie wat deze dingen betreft, maar toch: dit was leuheuk! Een toepasselijke locatie ‘De School’ in Amsterdam. Een oude school omgebouwd tot een restaurant, café en zo’n ouderwets gymlokaal omgetoverd tot vette gym.

De healthy lunch met granola, gekke rabarber puree en een sjiek versierd broodje met gepocheerde ei gaf ons genoeg energie voor een warming up, een heerlijke boks training en de afsluitende yoga. Als je het mij, de eeuwige enthousiasteling, vraagt was dit een top begin van MENATWORKOUT!

 

 

SIGN UP NOW AND SEE YOU NEXT WEEK.

www.menatworkout.nl

 

For the official MENATWORK presslaunch photo’s click here.