START SOMETHING – START LOOKING GOOD – START FEELING BETTER

Het is bijna zover, nog maar een paar nachtjes slapen and the sport madness begint in 12 steden! In Arnhem, Antwerpen, Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Enschede,  Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Maastricht en Tilburg om precies te zijn. Wil jij jezelf ook beter voelen, meer energie hebben, in groepsverband trainen, lol hebben, sterker worden, nieuwe dingen uitproberen, uit je comfort zone stappen, er sterker uitzien en er beter uitzien? Waar wacht je dan nog op?! Schrijf je dan nu nog in voor de drie workouts die Men At Work gratis aanbiedt. Knal je al je power eruit met boksen? Kick je iedereen z’n ass bij bootcamp? Of ben je toe aan een rustig zen-momentje bij yoga? Het is allemaal mogelijk en wie weet doe je ze wel alle drie? BADASS! Welke workout je ook kiest, je zet hiermee elke keer een kleine stap in de richting van een betere versie van jezelf en dat is een win-win situatie! Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van de trainingen? Ik zet ze allemaal even op een rijtje voor je! Lees je mee?

Boksen
Je conditie verbetert, je verbrandt veel calorieën, het is een perfecte core training, je kan het gebruiken als uitlaatklep, het is een goede manier van afreageren, het vergroot je kracht-, snelheid en je oog- hand coördinatie, je bent interactief bezig, je voelt je een badass, het is goed voor je veiligheidsgevoel en voor je zelfvertrouwen. Wil je dus knallen, alles geven en jezelf een baas voelen? Kies boksen!

Yoga
Een goede manier om jezelf te ontspannen, het vinden van innerlijke rust, je kracht opbouwen, je wordt er lening door, het is een goede manier om stress tegen te gaan, je versterkt je spieren en je krijgt er een goede houding door, je werkt aan je ademhaling, je werkt aan je balans en concentratie. Kortom wil je even alle drukte ontvluchten? Dan is dit de perfecte workout! Maar vergis je niet, het is nog steeds een pittige training!

Bootcamp
Je traint in groepsverband, je pusht jezelf met anderen tot het uiterste, er wordt in de gezonde buitenlucht getraind, er wordt veel gevarieerd met oefeningen waardoor je lichaam op scherp staat, het is voor iedereen toegankelijk, het vergroot je zelfvertrouwen en je conditie, je wordt snel fit, je verbrand veel calorieën, het is leuk en uitdagend, je kan elkaar aanmoedigen, er is persoonlijke aandacht en veel persoonlijke begeleiding. Wil je dus echt met en samen met een groep trainen, jezelf uitdagen en tot het uiterste gaan? Kies bootcamp!

Heb je na het lezen van alle voordelen een keus kunnen maken? Ja? Mooi zo! Nee? Een goed excuus om ze alle drie sowieso te gaan proberen. Wie weet vind je een nieuwe passie! Ik heb in ieder geval ontzettend veel zin in de bokslessen, de bootcamp en de iyogi lessen. Handig dat we met z’n alle ook altijd bij de winkel verzamelen en vanuit daar naar de juiste locatie gaan. Zo kan je nooit verdwalen of te laat komen.. Ik heb in Tilburg de store al gecheckt en ze zijn workout proof, hebben er super veel zin in en zijn enthousiast. Yoga tussen de sneakers, wie wil dat nu niet? Misschien wel in de paskamers of tussen de jeans, het is allemaal mogelijk en jij kan het mee gaan maken!

DONT START TOMORROW – START TODAY!
Inschrijven kan nog steeds, dus check je dichtstbijzijnde locatie en de tijden & just do it!
Gebruik op social media de hashtag #menatworkout om te zien hoe anderen ook bezig zijn om de beste versie van zichzelf te worden tijdens de Men At Work trainingen!

Zie ik jullie in Tilburg? I hope so! 
LETS BE BADASS TOGETHER, x Gisèle