Personal Trainer Inger about the MENATWORKOUT

Tusssen de sneakers, de verse kleding en de nieuwe collectie. Op matjes in de kelder van Men At Work Eindhoven. Van fanatiekelingen tot beginners, inclusief klunzen én yoga teacher Frauke. 

Yoga instore is wat mij betreft een blijvertje en ik ben next week weer van de partij! Ik kan je zeggen: op enkele beginnersfouten na, was mijn 2e yoga sessie ooit een succes!

Bij power yoga is het heel gemakkelijk om invloed op het resultaat uit te oefenen en steeds een stukje verder te gaan. Je leert beter ademhalen, maar bent niet zweverig bezig. Je hebt spierballen nodig en aan het einde van de les voel je alles! Yoga is een goede mentale aanvulling op krachttraining en bootcamp. If you ask me.

Bijna alle deelnemers belandden uiteindelijk op hun kop, probeerden de Bakasana én voelden de spiertjes na 1,5 uur power yoga.  Over out of your comfortzone gesproken…

MAWO Yoga is een mooie eerste yoga ervaring en tegelijkertijd ook eens wat anders voor de pro yogi’s. Check de foto’s, want het enthousiasme spat er vanaf, toch?

Inschrijven voor volgende week? Dat kan hier op www.menatworkout.nl.