Met Eurosonic als grootste showcase festival van Europa, is Grunnsonic een lokaal initiatief. Grunnsonic presents young talented singer-songwriters op de vooravond van Eurosonic in onze store in Groningen. Het muzikale event wordt georganiseerd door POPgroningen en vormt de kick-off van een weekend gevuld met vocals & sounds. 

MAW Groningen is één van de locaties waar young talents de kans krijgen om hun passie te tonen voor muziek. Men At Work verzorgt drie optredens en is hiermee de enige multibrand store die dient als podium voor de Grunnsonic artiesten. De deelnemende muzikanten zijn The New Poor, MyDearestDear en Iris Rijnsewijn.


13.01.2016 Doors open at 8pm. Check out the line up below.
 

20:30u  The New Poor

The New Poor bestaat uit Abel de Kam en Liza Dries. Sinds anderhalf jaar schrijven en spelen zij samen songs met twee vocals en een gitaar. In de straten van Girona dansten Spanjaarden op hun muziek en in het Franse Saint-Malo inspireerden zij de locals.

 

21.45u  MyDearestDear

My Dearest Dear is een Gronings singer-songwriter duo. Marije Boonstra en Tristam de Rooij creëren een uniek geluid met kleine instrumenten zoals een reisgitaar, ukelele en een klokkenspel. Het duo, met hun romantische benadering van muziek, raakt geïnspireerd door het dagelijks leven, reizen, romantiek, vriendschap en de natuur.

 

23:00u  Iris Rijnsewijn

Iris Rijnsewijn schrijft en zingt prachtige countryfolk. Zij werd door RTV Noord verkozen tot ‘Muzikaal Talent 2014’. Iris werd op haar 16e ontdekt in lokaal café ‘De Amer’.
 

 

Deel op Facebook Deel op Twitter
DEEL MET JE VRIENDEN