Waar je eerst misschien je broek op een ingenieuze wijze moest oprollen, pinrolling genoemd, zijn deze broeken zo ontworpen dat dat overbodig wordt, it’s already done for you! Ook bij Men at Work zijn we inmiddels groot fan van de easy fit pant, en je kan daarom nu voor de meest gevarieerde exemplaren bij ons terecht. Van sweatpants tot aan de chino stretch, jogger en tech pants, we have it all. Om je wegwijs te maken vind je hier een speciale buyersguide waar voor iedereen wat tussen zit, check it out!

Zanerobe

Het Australische Zanerobe heeft de afgelopen seizoenen een steady game laten zien, en ook voor Fall/Winter ’14 stellen ze ons zeker niet teleur. De cut van de joggers bevalt waarschijnlijk zo goed dat je het lastig zal krijgen om terug te gaan naar je oude, vertrouwde broek. Kies uit verschillende chino-stretch modellen zoals de Sureshot fit die in verschillende kleuren en fabrics is uitgevoerd.

8MM

8MM weet een sterke basis neer te zetten als het gaat om de jogger pant. Voor wie er comfortabel maar toch stijlvol bij wil lopen, is er de Zack pant. Een jogger met een loose tapered fit uitgevoerd in een fully black, dark green of beige kleur. De Patrick sweat daarentegen zit net wat strakker met een slim tapered fit, maar zeker zo aangenaam. Voor degenen die wat meer voor een klassieke denim look willen gaan, zullen waarschijnlijk goed uit de voeten kunnen met de Diony Coat Pant.

Nike Tech

Nike is de innovator op het gebied van sweatpants, en dat bewijzen ze maar weer eens met de introductie van de Tech Pant. De jogger is zelfs door meerdere pioniers benoemd tot misschien wel de meest comfortabele sweatpant ooit. De Nike Tech Pant maakt namelijk gebruik van een innovatieve constructie waarbij jersey materiaal samengevoegd wordt met een speciale fleece fabric. Het resultaat is een pair of sweats die de body heat weet vast te houden om warmte te creëren zonder dat er gewicht wordt toegevoegd. But there’s more: ook over het pocketdesign is nagedacht. De grote zak heeft een extra rits met een ander klein zakje erin. Awesome, want joggers hebben vaak enorme broekzakken waardoor je telefoon bijna op je knie hangt, maar dat overkomt je niet met Nike’s versie. Oftewel, een pant voor optimale bewegingsvrijheid met minimale beperkingen.

Nena Pasadena

De Flight en Champion Pant zijn inmiddels een van Nena Pasadena’s key items geworden, en kan daarom zeker niet ontbreken in de MAW-collectie. Het Australische label laat met hun jogger pants zien dat ze 24/7 edgy, outgoing en vibrant streetwear ademen. Meet daarom de Champion, de perfecte combinatie van comfort en style. De track pant heeft een relaxed fit met elastische banden bij de waist en enkels. De Flight Pant chino met drop crotch, slimline en elastische enkelbanden is gemaakt voor comfort waar je geheid indruk mee maakt.

J.C. Rags

J.C. Rags gaat voor een easy fit met twee nieuwe styles, namelijk de Steve Sweatpants en de chino-inspired Chan. Beide gemaakt voor een comfortabele fit, waarbij de Steve voor de relaxte jogging look gaat en de Chan juist uitblinkt als een serieuze concurrent van de chino. Beide designs die zachte fabrics, clean lines en een neutraal kleurenpallet bevatten, zijn de ultieme basic styles om je sneakers mee te matchen.