Start Warm
Navarone cole – Influencer

Start warm is een nieuwe serie waarin we jonge creatievelingen en beginnende ondernemers met hun favoriete winterjas het hemd van het lijf vragen. We eindigen met Navarone, creative director én stylist. Tijd om Navarone en zijn jas beter te leren kennen.


Hi Navarone, hoe gaat het met je?
Het gaat goed met mij!

Waar ben je op dit moment allemaal mee bezig?
Op het moment ben ik bezig met een project waar ik jammer genoeg nog niks specifieks over kan zeggen. Het heeft te maken met de veranderingen binnen social media waarbij we een expositie houden waarin we een fotoserie van 3 shoots en een video laten zien.

Waar zie je jezelf in 10 jaar?
In 10 jaar woon ik hopelijk buiten Nederland, het liefst in Parijs of Londen. Ik werk dan aan een paar grote projecten terwijl ik nogsteeds modellenwerk doe. Daarnaast hoop ik nogsteeds nogsteeds creative director te zijn en houd ik me bezig met styling en design.

Wie zou je voor een dag willen zijn?
Mijn moeder, aangezien we soms niet in de gaten hebben hoeveel moeite zij steken in het huishouden, werk en het verzorgen van kinderen.

Wie inspireert jou?
Mijn vrienden, de mensen om me heen, muziek, architectuur en kinderen.

Wat is je grootste outdoor avontuur?
Paintball!

Heb je grote plannen die eraan komen?
Nog niet..

Hoe combineer je deze jas?
Met een oversized sweater, een hoed, een goede bril en een nette broek. Daarnaast draag ik graag hoge sokken en een mooi paar schoenen. Dit kan van alles zijn; van laarzen, chelsea boots of sneakers.

Wie van je naasten verdient een gratis jas, en waarom?
Mijn broer, aangezien hij zichzelf de laatste twee jaar sterk ontwikkeld heeft. Twee jaar geleden werkte hij nog in een simpele winkel en nu heeft hij zijn eigen merk uitgebracht. Het hele gevoel en verhaal dat hij in zijn merk heeft gelegd vind ik verbazingwekkend en inspireert me enorm.

Any good words about Men At Work?
Ze hebben altijd goede items en ik vind de winkels echt tof. Ik ben ze ook super dankbaar voor deze toffe jas, thanks!