Levi’s 50th anniversary

De Levi’s Trucker Jacket bestaat 50 jaar! Een van de meest iconische items uit de Amerikaanse kledinggeschiedenis wordt vandaag de dag nog steeds gekend als dé denim jacket. Ter gelegenheid van deze anniversary hebben wij onze eigen Men At Work staff voor de camera gezet. Meet Ella en Eva uit Zwolle, Bernie uit Amsterdam, Joel uit Leiden en Stan uit Groningen! Onze modellen in de dop lieten zich van hun beste kant zien, mét hun favo Levi’s jackets.

Original Trucker Jacket
Deze winter zorgt Levi's voor een twist op de originele Trucker Jacket, geïnspireerd door de Type III van de jaren 1960. Met een smalle fit voor dames en een iconic tijdloze look, kan geen enkele denimlover zonder dit item.

Sherpa Trucker Jackets
Voor de koude dagen zijn er nu nóg meer versies van de Sherpa-gevoerde klassieker. Girls; er is een speciale editie met embroidered rozen en fijne details. Voor mannen is er ook een nieuwe versie met schapenleer, to keep you that extra warm.

Ex-Boyfriend Trucker Jacket
Stolen from him, re-imaged for her. De nieuwe oversized Ex-Boyfriend Trucker Jacket heeft een comfortabele fit en een langer silhouette voor een ongedwongen style. Wear it over anything for an instant, easy edge.

Get your Trucker Jacket online and in all stores.