Over ons

OVER MEN AT WORK

Men At Work is een toonaangevende en Nederlandse multibrand retailer in de Benelux. Met ruim 40 winkels in heel Nederland biedt Men At Work ruimte voor alle bekende A-merken maar ook upcoming labels weten de schappen van Men At Work te vinden.

Anders dan de naam doet vermoeden kun je naast alle heren fashion ook terecht voor de laatste dames trends. Bij Men At Work vind je een uitgebreid assortiment aan tops, bottoms, sweaters, jackets, accessoires en footwear.

Men At Work heeft dagelijks nieuwe items van grote labels als G-Star RAW, Maison Scotch, Scotch & Soda, Levi’s, Calvin Klein, gsus, Nike en adidas. Maar ook de kleinere en upcoming labels als MbyM, Minimum, Obey, Kings of Indigo en Native Youth vind je hier terug.

Blijf op de hoogte van speciale acties, nieuwe collecties en evenementen. Volg Men At Work op Facebook of Instagram.

XL-STORES

Met de opening van inspirerende XL-winkels bouwt Men At Work het eigen retailconcept de komende jaren nog verder uit. Een sterkere focus op denim en de succesvolle schoenformule Footwork evenals een inspirerend interieurdesign geven een extra toegevoegde waarde aan onze stores. Het assortiment zal daarbij continu in ontwikkeling zijn, met een gevarieerd aanbod in prijsklasses.

Binnen het nieuwe interieurdesign wordt ook ruimte gecreërd voor opkomend creatief talent. Zo bieden onze XL-stores een podium aan beeldend kunstenaars, fotografen, designers, graffiti artists of andere creatievelingen door het hosten van exposities, events en pop-up stores.

HISTORY

Men At Work is in 1995 opgericht door Marcel van Gelderen, hij opende in ditzelfde jaar de eerste winkel aan de Rechtestraat in Eindhoven en meerdere shops volgden. In 2005 ging Men At Work internationaal en opende we onze eerste winkel in België aan de Meir in Antwerpen. In de jaren erna kwam Footwork erbij, inmiddels een zelfstandige keten met 33 shop-in-shops en een eigen winkel in Hilversum, de webshop en de verbouwde XL-stores in 2013.