Op zoek naar een nieuwe jeans? Bekijk dan eerst onze jeans fit pagina. Zo weet je precies welke jeans er bij jou past..

Boy Friend
Jeans met een Boyfriend fit heeft een relaxte pasvorm. De jeans valt laag op de heup, heeft een iets lager kruis en valt smaller naar de enkel toe. De jeans worden vaak een paar keer opgerold en hebben destroy en repair plekken. De boyfriend jeans zorgt voor een stoere, nonchalante look.

Slim Fit
Jeans met een slim fit heeft een smalle pasvorm. De jeans valt in vergelijking met de skinny jeans iets losser op het bovenbeen maar loopt sluit aan op de enkels en kuiten. De slim fit jeans is geschikt voor elke gelegenheid.


Skinny Jeans
Jeans met een skinny fit heeft een aansluitende pasvorm. De jeans valt op zowel op de bovenbenen als bij de kuiten en enkels strak. Skinny jeans bevatten vaak materialen met Elasthaan erin wat zorgt voor extra stretch bij het aantrekken van de jeans. De skinny jeans accentueert de vrouwelijke vormen.

Straight Fit
Jeans met een straight fit hebben een losse pasvorm. De jeans valt zowel op de bovenbenen als bij de kuiten en enkels wijd. De straight jeans heeft vaak geen stretch en valt op de heup. De straight fit jeans zijn vaak geschikt voor langere benen waarbij ze tot net over de enkel vallen.

Regular
Jeans met een regular fit hebben een losse pasvorm. De jeans valt op de bovenbenen iets strakker dan bij de enkels en kuiten maar heeft nog steeds een wijdere fit. De regular jeans zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Flared
Jeans met een flared fit hebben een wijde oplopende fit. De jeans valt vaak op of boven de heup, aansluitend op de bovenbenen en lopen vanaf de knie wijd uit. De flared fit laat de bovenbenen slanker lijken en accentueert de billen. De flared jeans kan je goed combineren met hakken.