START BLUE.. Lets talk denim. Welke denim moet je hebben en staat boven aan je wishlist? We kunnen je vertellen, de flared denim is on top. Dé musthave denim van dit moment en een trend die we sinds vorig  jaar terug zien. Dit jaar is hij fashionland the key item in jouw kledingkast. De flared jeans is goed te combineren en benadrukt ook nog eens je vrouwelijke rondingen. Go voor de seventies look dit seizoen!

Deze 70’s jeans kan gecombineerd worden met meerdere items. Je ziet diversiteit in de wassingen, dus twijfel niet om er meerdere toe te voegen aan je wardrobe.

De flared jeans zien we al meerdere seizoenen op de catwalk, maar inmiddels is de jeans met wijde pijpen ook in het dagelijkse lifestyle volledig geaccepteerd. Why? Omdat hij zo lekker draagbaar is en een pluspunt: je benen lijken er ook nog eens slanker door. ‘High waist’ model of een ‘low waisted’ variant, your outfit will be on point. 

Daarnaast maken we nog onderscheid met de kick flare jeans. Op vintage geïnspireerde jeans die hoog in de taille valt. Your shape will be perfectly shaped door de slanke pasvorm bij de heupen en bovenbenen en die vanaf de knie licht uitloopt. Get you flared jeans now.