1. Naima! We zijn nu een tijdje onderweg en je hebt inmiddels heel wat mensen proberen te besmetten met het boksvirus. Daarover later meer want eigenlijk zijn we benieuwd wie jij bent en wat je doet! Tell us! 

Ik ben Naima, 32 jaar en moeder van een super dochtertje Sophia. Ik heb Bedrijfseconomie en Marketing gestudeerd, maar kwam er achter dat mijn passie bij het boksen ligt. Na een aantal jaar als hobby les te hebben gegeven heb ik 1,5 jaar geleden besloten het roer om te gooien. Ik ben mij volledig gaan storten op mijn passie: vrouwen helpen zich sterker en zekerder te voelen met behulp van boksen. 

Dit heeft zich vertaald in het concept de Punch! Club. Een club voor vrouwen, gericht op sport, voeding & mindset. Nu geniet ik dag in dag uit van de vrouwen die ik laat stralen.

2. Vanwaar de keuze om voor een specifieke doelgroep zoals vrouwen te gaan? 

Boksen is de perfecte full body workout en ik ben er zelf jaren geleden 14 kg mee kwijtgeraakt in 3 maanden tijd. Nadat ik zelf getransformeerd was bedacht ik.. dit willen  andere vrouwen ook. 

De combinatie vrouwen en een stoere sport is top, dat je binnen no time resultaat ziet is natuurlijk helemaal awesome. Op het gebied van mindset is veel te halen onder de vrouwen, we zijn snel onzeker. We laten zien dat wij als vrouwen zo mooi en sterk zijn. Zo creëren we krachtige stoere vrouwen!

3. Je stond al eens op Womens Health, nu op Men At Work INSIDE en Fit Dutchies. Welke doelen heb jij verder nog met Punch! Women's Health club de komende tijd? 

Nog een hoop haha! Ik wil heel Nederland laten zien hoe groot de invloed van de juiste mindset is voor het behalen van het gewenste resultaat. In tegenstelling tot de reguliere sport, wordt er veel rondom mindset gedaan in de topsport. Wij leveren daarin de toegevoegde waarde. Ik ben van mening dat sporten en op je voeding letten zeker niet genoeg is om je resultaten te behalen en te behouden.

“Sport en voeding zijn oldschool, mindset is the key to real succes!”

4. Je bent samen met ons de uitdaging aangegaan om MENATWORKOUT tot een succes te maken. Wat probeer jij iedereen mee te geven en bij te brengen tijdens jouw boxing classes? 

Vooral het feit dat je lichaam veel meer aankan dan je denkt. Ik laat de deelnemers inzien dat wanneer je je mindset verandert je minder snel opgeeft, bijvoorbeeld door een oefening te herhalen en bij de tweede keer zeg ik erbij; “Nu doen we het langer alleen begint de tijd opnieuw te lopen wanneer iemand opgeeft”. Ineens kunnen ze het dan wel allemaal volhouden. Daarnaast laat ik iedereen uiteraard inzien hoe leuk het is om te boksen.

5. Een beetje cliché maar wat vind jij nu echt ''fit & gezond'' zijn? Jij hebt er je werk van gemaakt dus bent er fulltime mee bezig. Dat kan niet altijd makkelijk zijn? 

Fit & gezond is vooral de balans vinden en behouden. Mensen denken vaak dat ik nooit wat lekkers eet, haha. Ik ben ook maar een vrouw dus ik eet ook weleens een reep chocolade weg, haha oeps! 

Ik leer mijn leden vooral dat ze een goede balans moeten vinden tussen sporten, goed eten maar ook gezelligheid. Die combinatie houdt alleen stand als ze beschikken over de juiste mindset. ​

Wil jij een boxing class van Naima bijwonen? Check dan www.menatworkout.nl en kies voor Amsterdam!