Vandaag vijf vragen aan Mark Westhovens die voor ons geen onbekende meer is aangezien hij al een tijdje bootcamps geeft tijdens de MENATWORKOUT.

Mark! Voor ons ben je geen onbekende meer, maar waar kunnen anderen jou van kennen?
Het is mogelijk dat mensen mij kennen van Instagram of van Mark my Fitness. Verder blog ik voor Mark my Wordsblog & Fitdutchies en deel ik daarop mijn passie voor sport en voeding.

Is dat je fulltime job of heb je daarnaast nog een baan of studie?
Ik zit in mijn afstudeerfase van de opleiding Communicatie Management aan het Fontys Hogeschool te Eindhoven. Daarnaast ben ik parttime bezig met de coaching van Mark my Fitness leden.

Hoe zie jij dit in de toekomst? Werken voor een baas of je eigen business uitbreiden in de sport -en voedingsbranche?
Ik hoop dat ik na mijn studie parttime aan de slag kan gaan bij een leuk bedrijf in de sportbranche. Daarnaast wil ik mijn eigen business uitbreiden as a partime job. Fulltime? Some day!

Naast coaching geef je tijdens de MENATWORKOUT dus ook de bootcamp lessen samen met Inger Vierhout in Eindhoven.  Wat is je doel tijdens deze bootcamp?
Ik wil de deelnemers laten zien dat sport gecombineerd kan worden met fun & effectiveness. Op een speelse manier proberen wij toch het beste uit de deelnemers te halen. Daar mag spierpijn niet bij ontbreken. 

 

 

Jij hebt tijdens de MENATWORKOUT pilot in Eindhoven ook een aantal lessen verzorgd. Ook nu zijn er telkens veel deelnemers die speciaal naar jullie lessen komen. Improvisatie is niet iets nieuws voor je aangezien je dus steeds voor grote groepen staat? Hoe doe je dit?
We proberen niet afhankelijk te zijn van een X aantal mensen. We hebben een bepaalde opbouw in de bootcamp die gemakkelijk aangepast kan worden naar het aantal deelnemers. Zo kunnen we ook bij grotere groepen de efficiency en fun aanbieden die we voor ogen hadden.

 

Klik hier om Mark te volgen op Instagram!