How I styled my cool denim jacket of 8MM by MAW? Met een knipoog! Want jezelf en het leven vooral niet te serieus nemen, that's so me! Het leven kan zo ontzettend mooi zijn en soms heel pijnlijk en moeilijk. Mijn advies? Accepteer dit als een cadeautje. 'No one ever said it was easy'! Nee inderdaad! Maar hoe mooi is het als je trots op jezelf kan zijn doordat je altijd hebt doorgezet en in jezelf hebt geloofd? Opgeven is geen optie. So no! Ben dankbaar en show the world who you are. Jij mag er zijn! Zo ook jouw eigen stijl. Lekker gek en niet meegaan met de massa? So yeah! Boks, ik mag dan klein van stuk zijn maar ik laat mij niet zomaar van mijn stuk brengen.

Dus aan de voorkant heb ik de stoere patches terug gebracht zoals de tijger en bliksem icoon. Kind of a 'watch out' dangerous small girl over here. De 'start something' patch die moet natuurlijk in het zicht want ik geloof echt dat je jouw hart moet volgen. Een ding wat ik ook graag mee wil geven. Hoe meer je met mensen deelt, hoe groter de kans is dat ze jou tegenhouden om je dromen waar te maken. Luister naar je eigen hart and just start something. Oh en die diamant? Die heb ik netjes verborgen onder de kraag because it's not my best friend. Op de achterkant van het jasje heb ik dan nog een kleine knipoog naar mezelf want ik eet helemaal nooit hamburgers.

 Ik ben super fit en sportverslaafd. Ik kan niet eens hamburgers eten vanwege mijn glutenallergie. Alhoewel healthy ones gemaakt van bonen kan natuurlijk wel. SO CEE wordt ook wel eens bestempeld als het 'vergeten groentje' want naast de voor sommigen te super healthy lifestyle ben ik ook heel vergeetachtig. Perfect match dus! If it would have been chocolate or being a restless Remy and dissapear in too many creative crazy adventures, I would say: yes guilty.

Peace op die laatste patch dus! SO are you ready to make your patchy denim catchy? Tell your story with it. 

Klik hier voor de blog van SO CEE en bekijk ook direct haar instagram profiel.