Military meets Japan in ons nieuwe ‘Start A One Man Squad’ thema. Voor deze autumn/winter collectie hebben we ons laten inspireren door de military stijl in combinatie met de Japanse mode en cultuur. Denk hierbij aan Chopsticks, sushi rolls en bonsai tree’s maar ook camouflage prints, legertenten en vol bepakt op bivak gaan. Deze invloeden zie je terug in onze collectie waarbij military kleuren gecombineerd worden met zachte tinten als pink & light blue. De japanse prints zie je terug op zowel de jassen als T-shirts, voor zowel dames als heren.

Voor de mannen willen we je inspireren met de nieuwe collecties van merken als Alpha Industries, Kings Of Indigo en 8MM., waar de kleuren army green, oxblood red en ocean blue de basis vormen voor je outfit. Combineer dit met een basic tee in de kleur off white en een bomberjacket van Alpha industries voor de military look. Om het een Japanse twist te geven stijl je het af met sneakers van adidas en een destroyed jeans.

 You don’t need to be in the military to look badass!

 


 

 

De ladies krijgen dit seizoen een happy winter! Pink en blue tones kunnen gecombineerd worden. Draag hieronder een basic cropped pantalon van Maison Scotch voor een dressed look. Ga je toch voor wat stoerder? Probeer dan de sport pants van Adidas met een paar Gazelle’s in de kleur light pink. Draag hierop een bomberjacket van Alpha industries met NASA logo. Aim for the moon pilot!

 

De accessoires van Herschel en Fjallraven zijn er in zowel frisse kleuren als donker groene tonen en met camo print om jou van alle gemakken te voorzien als je op reis gaat naar het land van de rijzende zon. Om de puntjes op de i te zetten zorgen de vrolijke prints van Happy Socks voor net wat extra spice aan je outfit zoals wasabi bij je sushi. Dus mix and match je Japans geïnspireerde items met militaire stijlen om jou perfecte one man squad outfit te creëren voor dit seizoen.