Off The Radar is een modern contemporary brand uit Amsterdam. Het merk haalt inspiratie uit het minimalisme, moderne kunst en hedendaagse jeugdcultuur. It’s street attitude vs modern clean.

De collectie

Voor de Fall/Winter 2016 collectie heeft Off The Radar elke stijl ontworpen met functionaliteit en innovatieve industriële esthetiek in gedachten, ook hebben ze gebruikt gemaakt van natuurlijke kleuren zoals navy blauw, gemêleerd grijs, zwart en army groen. Voor het artwork is het logo van Off The Radar gebruikt dat op zowel de voorkant en op de achterkant van verschillende items is verwerkt. De collectie bevat een aantal goede basics zoals de Soil tee, Base tee en de Fix sweater maar ook echte key items voor dit seizoen zoals de Kay borg jacket en de Yard dress pant.

Het campagnebeeld is geschoten op een industrieel havengebied wat de esthetiek van Off The Radar extra benadrukt. Het merk heeft ook de clash tussen street attitude en modern clean laten zien door zowel klassieke looks met items als een trenchcoat te laten zien maar streetlooks met items als de Artwork sweater te gebruiken. Hieronder vind je een sneakpeek van het lookbook voor de Fall/Winter campagne van Off The Radar.

shop de collectie

bekijk het lookbook