MENAtWork opent eerste stationswinkel op Utrecht Centraal

Men At Work opent als eerste multibrand retailer een pitstopshop op Utrecht Centraal. Een go-to mini multibrand winkel waar het designteam wekelijks de beste nieuwe looks uit de totaal collectie selecteert. Je vindt er de nieuwste sneakers, must-have accessoires en het is een pickpoint voor online bestellingen. Met de ruime openingstijden en unieke locatie, brengt de retailer de wereld van off- en online nog dichter bij elkaar.

Met de opening van de nieuwe stationswinkel op Utrecht CS zet Men At Work letterlijk een stap richting de doelgroep, die steeds minder tijd aan winkelen in de stad besteed. De winkel met een vloeroppervlakte van 90m2 biedt daarin dé oplossing, het geeft je alles wat je zoekt voor een nieuwe look within a flash. 

Men At Work maakt shoppen op deze manier makkelijk en aantrekkelijk voor de klant. Een pitstopshop waar een grooming team klaarstaat om je coupe bij te werken terwijl je witte sneakers worden schoongemaakt en je telefoon wordt opgeladen. Niet meer wachten op de trein, maar cool, functioneel shoppen op één van de grootste stations van Nederland. Is er een item niet beschikbaar, dan wordt het meteen besteld en pik je het de volgende morgen op. 

Men At Work laat in de pitstopshop een kleine greep uit de totale collectie zien en geeft de klant hiermee een voorproefje op wat ze in hun grotere conceptstores en online nog meer aanbieden. Een perfecte window, want met 88 miljoen bezoekers per jaar, is Utrecht Centraal Station het drukste openbaar vervoersknooppunt van Nederland. 

DON'T FORGET TO CHECK-IN