Now that spring is coming we all know what is following; summertime! De dagen waar we shorts kunnen dragen komen dichtbij en langzamerhand beginnen we ons zorgen te maken om dat kleine laagje wintervet. Reclames laten je geloven dat je jouw droomlichaam in 2 weken kunt bereiken. Jammer genoeg hebben die pilletjes en apparaten geen magische krachten en zul je er toch echt zelf voor moeten werken. Gelukkig hielp Men At Work jou de afgelopen weken op weg!

De winter maanden waren een feest. We gingen van onszelf volproppen met Kerst, naar het eten van nog meer lekkers met oud en nieuw. And we deserved it! Breakout the sweaters. Daarop volgend Valentijnsdag en Pasen. Maar wacht, nu is het april en bijna Koningsdag! Is het niet hoog tijd om Summer ready te worden?

Then there was MENATWORKOUT. Gelukkig bood Men At Work je een helpende hand om deze zomer op het strand te kunnen stralen. “Time flies when you are having fun”. Dit is al weer de laatste week met workouts. Aan hoeveel heb jij er meegedaan? Vanaf volgende week mag je dus jezelf weer motiveren om te gaan sporten. Het kan best lastig zijn om dit ook daadwerkelijk te doen but keep up the good work! Het vinden van een ritme is ontzettend belangrijk om het sporten op lange termijn vol te blijven houden. Dus hoe ga je nu verder?

Deed jij elke maandag mee met boxing? Vind een eigen boksschool of maak van maandag de dag voor een intensieve workout in jouw gym. Ze hebben er vaak een boksbal hangen. Je kunt ook boksen met dumbells in je handen om eenzelfde gevoel te simuleren.

Nog geen lid van een gym? Maak dan goed gebruik van alles wat je geleerd hebt bij de bootcamps. Daar is geen gym voor nodig. Je kunt dus ook geen excuusjes hebben! Geniet van het mooie lenteweer en ga lekker buiten sporten met je vrienden. Kies een park in de buurt of een speeltuin en maak er goed gebruik van. Everything is possible.

Fit worden kan erg stressvol zijn dus pak ook zeker je rust. Je kunt je vast nog wel iets van de yogalessen herinneren, try this at home. Kies een moment waarop je niet gestoord zal worden en practice those yoga skills. Was je zo ‘zen’ tijdens de yoga lesjes dat je niet zo goed meer weet wat jullie deden; kijk eens op YouTube! Je kunt er talloze tutorials vinden om een echte yoga goeroe te worden.

Het enige wat er nu nog ontbreekt zijn bijpassende outfits. Iedereen weet dat je nooit genoeg sportkleding kunt hebben. Yoga vraagt toch echt om andere tights en shirt dan boxen of bootcamp. Gelukkig is er meer dan genoeg te vinden in de Men At Work stores om jouw workouts tot een succes te maken.