Men At Work Utrecht organiseert vrijdagavond 1 juli een avond waar lokale culturele partijen een instore podium krijgen. Bobbi Oskam exposeert zijn nieuwste serie illustraties, proef lokaal gebrouwen bier van VandeStreek Bier. Suburban Records, het inhouse label van Suburban, is aanwezig met een vinyl market.

Bobbi Oskam

Bobbi is een tekenaar. Of dat nu op papier, doek of een muur is. Zijn stijl is redelijk druk en impulsief en hij corrigeert zelden. Daardoor blijft zijn stijl ‘sketchy’ en rauw. Qua kleurgebruik is het bij Bobbi alles of niets: zwart-wit of een explosie van kleur.

Bobbi tekent al twaalf jaar lang met hetzelfde type pen: een CD/DVD-marker. Een instrument wat helemaal niet is bedoeld voor tekenen. Het effect van deze pen is een strakke grafische, zwarte lijn, doordat Bobbi geen hele vaste tekenhand heeft ontstaat er een mooie combinatie van een strakke lijn en een losse tekenstijl.

Vanaf 19:00 uur is het werk van Bobbi in de Men At Work Utrecht te bewonderen. Zelf is hij ook aanwezig om over zijn werk te praten. Het is een interessante serie die tot de nodige gesprekken kan leiden.

www.bobbioskam.nl

 

VandeStreek bier

Na een aantal jaar op kleine schaal thuis te hebben gebrouwen besloot VandeStreek Bier dat het tijd was om de rest van Nederland kennis te laten maken met hun bieren. VandeStreek Bier brouwt wat zij lekker vinden zonder binnen de lijntjes van een bierstijl te blijven. Dit zorgt ervoor dat de bieren zeer gevarieerd zijn. Naar eigen zeggen: “van toegankelijk tot extreem”.

VandeStreek Bier kan creativiteit kwijt in hun bieren en willen daar zoveel mogelijk mensen van laten genieten.Hop vrijdagavond gezellig naar binnen en proef wat VandeStreek Bier je te bieden heeft.

www.vandestreek-bier.nl

 

Suburban

Suburban is een multidisciplinair muziekbedrijf. In 1997 opgericht als een distributiemaatschappij in de Benelux voor labels als Nuclear Blast, Side One Dummy, Victory Records en Cargo.

Suburban Records is het inhouse label van Suburban en in 1999 opgericht. Het doel is: bands die zij te gek vinden een plek bieden in de internationale muziek scene. Suburban Records brengt alleen de beste rock ’n roll uit. Bands als Hermano (met John Garcia van Kyuss), Peter Pan Speedrock, Shaking Godspeed en Automatic Sam.

Tom Eysink Smeet a.k.a. Jeff Tropicana van Orgaanklap zorgt voor leuke deuntjes in de winkel.

www.suburban.nl