Ben jij een travel liefhebber en staat the city that never sleeps nog steeds op jouw bucketlist? Pay attention! Vanaf 22 augustus t/m 4 september maak je bij ons kans om tickets naar New York te winnen.

Koop een Herschelbag t.w.v. €50,- (of meer) en maak samen met je partner in crime kans op retourtickets naar NYC. Wij sturen jullie in stijl op pad met een Travel set van Herschel en twee retourtickets. Ren naar de winkel, of kijk online voor jouw Herschel bag! 

 

The Herschel bag

De Herschel bag is niet meer weg te denken uit de modewereld. Het gezicht achter deze sensationele tassen zijn de broers Jamie en Lyndon Cormack. De broers hebben hun roots in het Canadese dorpje Herschel liggen. Voor de ontwerpen van deze retro-ogende tassen lieten zij zich inspireren door verre wereldreizen. De bags kenmerken zich door hun fijne details en moderne styling. Door een Herschel bag van dit mooie Schotse label aan te schaffen breng jij een ode aan de American heritage. En waar ter wereld loop je liever rond dan in New York.

 

 

Actievoorwaarden:
- De actie geldt van maandag 22 augustus 2016 (vanaf 10.00) t/m zondag 4 september 2016 (tot 19.00)
- Je maakt kans door in de gedurende periode minimaal één Herschel backpack te kopen met een minimale
aanschafwaarde van €49,99 (items zijn voorzien met onderstaande knop)
- De winnaar wordt in week 36 bekendgemaakt d.m.v. Social Media
- De prijs bestaat uit 2 vliegtickets (Amsterdam – New York) én een Herschel Supply Travel Essentials
package (aangeboden door Herschel)
- Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar
- Klik hier om alle actievoorwaarden te bekijken