Vrijdag 26 augustus 2016 worden er nieuwe adidas NMD modellen gereleased waaronder de NMD XR1 Primeknit voor zowel heren als dames. 

Ga je voor de all white NMD XR1 Primeknit voor dames? Of toch liever een cyaan met zwarte combinatie voor de heren? De NMD XR1 Primeknit wordt alleen online verkocht bij Men At Work. De NMD XR1 Primeknit heeft een bovenwerk dat volledig bestaat uit de Primeknit stof en de welbekende Ultra Boost technologie in de zool waardoor de sneaker heerlijk comfortabel zit en loopt. De klassieke NMD Runner komt voor dames in licht grijs en all white en voor heren in het donker grijs, zwart, grijs en wit met een cyaan kleurig accent. 

De letters NMD betekenen letterlijk Nomad. De sneaker is speciaal ontworpen voor de urban traveler, die de wereld over reist en vele grote steden bezoekt en nieuwe ervaringen op doet. De adidas NMD is de nieuwe footwear franchise van adidas Originals. De lifestyle sneaker is een combinatie van het iconische adidas Originals DNA en nieuwe technologieën zoals de BOOST en Primeknit technologie. De sneakers hebben een moderne upper constructie en een kenmerkend silhouette met verschillende details van sneakers uit de adidas archieven.
De volgende modellen worden bij Men At Work zowel in geselecteerde winkels als online verkocht:
NMD R1 dark grey heren
NMD R1 light grey dames
NMD R1 white dames
NMD R1 black heren
NMD R1 grey heren

De volgende modellen worden online only bij Men At Work verkocht:
NMD XR1 Primeknit white dames
NMD XR1 Primeknit cyaan heren
NMD R1 white heren

 

 

 
 

 
 
 

 
 

 
 

De geselecteerde winkels zijn: 
Men At Work Breda
Men At Work Rotterdam Oude Binnenweg
Men At Work Arnhem Vijzelstraat
Men At Work Groningen
Men At Work Maastricht
Men At Work Tilburg
Men At Work Den Bosch
Men At Work Utrecht Lange Viestraat
Men At Work Rotterdam Alexandrium
Men At Work Amsterdam Magna Plaza
Men At Work Den Haag
Men At Work Rotterdam Korte Lijnbaan
Men At Work Antwerpen
Men At Work Gent