01. Hoe kan ik betalen?

At Men At Work you can pay with the following payment methods:

iDeal
Buy your online purchases easy and safe through your own bank.
With iDeal, you can pay directly with one of the following banks:

 • ABN AMRO
 • ASN Bank
 • ING
 • Knab
 • Rabobank
 • RegioBank
 • SNS Bank
 • Triodos Bank
 • Van Lanschot


PayPal
PayPal is a secure way to pay online. You pay with your bank account or credit card without having to share your banking information. PayPal is also a faster way to pay for your online purchases.

Benefits:

 • You don't have to share your banking information with Men At Work.
 • 100%  protected against unauthorized transactions on your account.
 • Your online purchases are paid immediately.
 • You can choose to pay with your credit card or bank account.

To pay with PayPal, you'll need a PayPal account.Bancontact / Mr Cash
Bancontact/Mister Cash is a trusted, secure and easy way to pay for online purchases. It's the Belgian equivalent of iDeal.


Creditcard
You can safely enter your creditcard information through our secure SSL procedure. Together with the creditcard organization, Men At Work will make sure your payment will handled properly.

 • American Express
 • MasterCard
 • Visa

Samen met de creditcardmaatschappij zorgen wij ervoor dat de betaling vlekkeloos verloopt. Zodra de betaling is goedgekeurd door de creditcardmaatschappij versturen wij je bestelling.
Betalingen met creditcard gaan via 3-D Secure, waardoor je veiligheid extra gewaarborgd is. Tijdens de betaling moet je daarom jouw ‘SecureCode’ ingeven. Als je creditcard daarvoor nog niet geactiveerd is, kun je deze tijdens het betaalproces alsnog activeren.

Back to top
 

02. Wat zijn een 3-D Secure en SecureCode?

3-D Secure en SecureCode maken het betalen met een creditcard op internet nog veiliger. De 3-D Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa.
Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. Ook Maestro biedt de 3-D Secure aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van je bestelling die is bedoeld voor je veiligheid. Je wordt beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer omdat je vóór de betaling eerst je identiteit bevestigt.

Hoe werkt het?
Je creditcard is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van je bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op je creditcard. Hierna zal bij elke online verificatie van je creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door je eigen bank gecontroleerd.

Er zijn een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door je bank, of er kan gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader (kaartlezer). Als je meer informatie wil over dit onderwerp, kun je hierover contact opnemen met je bank.
Back to top
 

03. Hoe kan ik zien of ik betaald heb?

Zodra de order is afgerond ontvang je een orderbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres.
Back to top
 

04. Kan ik achteraf betalen?

Je kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen met de AfterPay betaalmethode. Achteraf betalen met Afterpay is gemakkelijk en veilig. Je ontvangt na ongeveer 14 dagen na je bestelling een digitale acceptgiro. Vanaf dat moment heb je nog 14 dagen om te betalen. Tijd genoeg om je nieuwe outfit in ontvangst te nemen en te passen! Besluit je om binnen 2 weken één of meerdere items te retourneren, dan past AfterPay dit aan op je factuur. Geen factuur ontvangen? Naam dan contact op met de klantenservice van AfterPay via 0900 - 405 06 02.

Bij het betalen via AfterPay dien je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Deze gegevens worden gecontroleerd door AfterPay. Hierbij wordt er een strikt privacy beleid gehanteerd. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling via AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om te betalen met een andere betaalmethode.
Back to top
 

05. Waarom wordt mijn betaling afgewezen?

Wil je met AfterPay betalen, maar lukt het niet? Dan is het handig om te kijken of je aan de richtlijnen van AfterPay voldoet. Wanneer je voor de eerste keer een bestelling plaatst met AfterPay, wordt er een maximaal orderbedrag van €200,- gehanteerd. Alle daarop volgende bestellingen hebben een limiet van €400,-. 

Plaats je een bestelling onder de €400,-, maar lukt het alsnog niet om te betalen met AfterPay? Dan kan het zijn dat AfterPay het maximale orderbedrag in jouw geval heeft aangepast. AfterPay toetst namelijk bij elke bestelling en kijkt naar eerdere aankopen en jouw betaalgeschiedenis. Op basis hiervan kan het voorkomen dat AfterPay de betaling afwijst. 

Bij vragen kun je altijd contact met AfterPay opnemen via klantenservice@afterpay.nl of telefoonnummer 0900- 405 06 02. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van AfterPay.

Back to top
 

06. Betaal ik veilig?

Bestellen bij menatwork.nl is helemaal veilig. Naast onze 100% garantie, geven wij bijvoorbeeld nooit jouw gegevens aan anderen. Je privacy is gewaarborgd en betalen gaat via een beveiligde verbinding.
Back to top